İnternetten orjinal parfüm nereden alınır? Güvenle alışveriş için orjinal tester parfüm adresi

İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde ilk tercih fiyat olurken devamında ise parfümün orjinalliği yer almaktadır. Belirlenen bütçeye göre parfüm çeşitleri de farklılık göstermektedir.

İnternetten orjinal parfüm nereden alınır? Güvenle alışveriş için orjinal tester parfüm adresi
Yayın Tarihi: 24.09.2022 13:54:00

İnternet üzerinde parfüm fiyatlarının daha uygun olmasından kaynaklı olarak güvenli alışveriş siteleri araştırılmaktadır. İnternet üzerinden orjinal parfüm nereden alınır, güvenilir siteler nelerdir? sorusunun yanıt haberimizde yer almaktadır. Doğru parfüm seçimine dair merak edilenler...

Doğru parfüm nasıl seçilir?

İnternet sitelerinde daha uygun olan parfümler vatandaşların tercih nedeni olurken koku testi için sitelerin mağazasına giderek fikir sahibi olunabilir. Doğru kokuyu bulabilmek için başka koku sıkılmamış temiz bir şal, kumaş parçası yanımıza alındığında koku tespiti kolaylıkla gerçekleşir. Ağır ve baharatlı yemek yemediğiniz günde algıların daha açık olduğu öğleden sonra parfüm esansları arasında zevkinize uygun seçim yapabilir ve internetten satın alma işlemini rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

 Parfüm kullananların ilk tercihi ise kokunun kalıcı olmasıdır. kalıcı parfüm için ise öncelikle kişinin cilt tipini biliyor olması gerekir. Kuru cilde sahip olanların kalıcılığı daha az olduğundan yoğun kokular tercih edilebilir. Kışın yoğun kokular tercih edilirken yazın ise meyveli hafif kokular kullanılır.

En hafif ve geçici üst kokular genellikle çiçek ve meyve kokularının karışımından gerçekleşir. Orta nokta parfümler ise özünü ifade ederken parfüm kalıcılığı ile belirginleşir. Alt notalar ürünün kalitesine ve tene uyumuna göre değişiyor ve genellikle vanilya, sandal ağacı ve sedir ağacından oluşuyor.

Parfümlerin üç temel kategorisi: ADP, EDT ve EDC

Parfümlerin içerisinde yer alan esans ve yoğunluk oranlarını gösteren kodlar EDP, EDT ve EDC bunlardır. Özel üretimli parfümlerin esans oranı E ve P’ye kadar çıkabiliyor ve bu parfümler saf parfüm olarak bilinirken içerisinde kalıcılığı azaltabilecek hiçbir faktör yer almaz. En fazla kokuyu EDP yani Eau De Parfüme veriyor. Esans oranı yüzde 10-20 arasında olan EDP, en kalıcı parfüm olarak kış mevsiminde tercih ediliyor. Esans oranı yüzde 4-2 arasında olan Eau De Toillette dört mevsim günlük kulanım için tercih ediliyor.

Parfüm kokusunun kalıcılığı nasıl arttırılır?

-Temiz tene kullanılan parfümlerin kalıcılığı daha fazladır

-Parfümün sıkılması gereken bölgeler boyun, ense, dirsek içi, kulak arkası

-Parfümün daha çekici ve kalıcı olması için tercih edilenler sırt ve göğüs dekoltesidir

-Özellikle kalıcılığın artmasına yardımcı olan faktör ise nemlendiricilerdir. Parfüm sıkmadan önce vazelin kullanılması tavsiye edilmektedir.

-Kuru ciltlerde parfümün kalıcılığı daha azdır bu nedenle ise kuru ciltler 3 saat aralıklar ile parfüm tazeleyin

-Kadının en dikkat çeken özellikleri saçları olurken tarağa parfüm sıkarak saçı taramak da gerekir

-Bileğinize parfüm uygulaması yaptıktan sonra iki bileğinizi birbirinize sürtün

Parfüm alışverişini internet üzerinden yapmak isteyenler için güvenilir ve orjinal parfüm satan https://www.gumrukmallarisatisi.com/ sitesini değerli okurlarımıza önermekteyiz. 2 al 1 öde kampanyası ile birçok kişinin kalbini kazanan https://www.gumrukmallarisatisi.com/ site için linke giriş yapmanız yeterli olacaktır. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR